Činjenica je da nam je 21. vek omogućio da mnogo lakše ali i znatno brže živimo, što je donekle doprinelo tome da vrlo često nemamo dovoljno vremena niti mogućnosti da se posvetimo pronalaženju životnog partnera i vremenom dolazi do sve manjeg sklapanja brakova,formiranja porodice,jer je pojedincu postalo veoma teško da pronađe svoju idealnu 'drugu polovinu',ne vezano sa godistem,verom.
Agencija Cuore,stoji Vam na raspolaganju i u prvi plan ističe život u dvoje, ozbiljnu vezu i brak kao jedinstvo žene i muškarca, odnosno dve polovine koje se savršeno uklapaju.

Ukoliko do sada niste uspeli da ostvarite ozbiljnu vezu;prezaposleni ste,nemate vremena za nova poznanstva,krug prijatelja/poznanika vam je  suzen,nema razloga da i dalje čekate, obratite nam se i napravite važan korak u Vašem životu. Pružićemo Vam novu šansu i omogućiti da budete srećni i zadovoljni u novoj vezi ili potencijalnom braku.

Nastojimo da svojim radom promenimo način gledanja na upoznavanje dvoje ljudi putem agencije. Stereotipi koji vrlo često prate ovakav vid upoznavanja, doprinose lošoj reputaciji dobrom načinu da upoznate ljude sa kojima možete ostvariti kvalitetnu emotivnu vezu.
Sarađujemo sa Inostranim Agencijama(Ukrajina,Italija,SAD) i nastojimo da uspostavimo most saradnje i razmene, u cilju negovanja tradicionalnih vrednosti, konkretnih poznanstva i sklapanja prijateljstva i novih ljubavi.

Od Vas se samo očekuje da budete slobodni,da niste u braku,iskreni i da imate REALNA očekivanja.

 Na Vama je samo da nam poverite kakvog partnera tražite,a mi ćemo se pobrinuti da pronađemo za Vas odgovarajucu osobu.

Od srca,

Vasa Agencija CUORE!